Logopedie is leuk.nl

Wij helpen je op een leuke manier!

 

Logopedie is leuk.nl is ontstaan vanuit het hier en nu: wij vinden logopedie leuk! Het is een prachtig vak en wij zien het als dankbaar werk om te bouwen aan een belangrijke vaardigheid voor jong en oud: communicatie! Onze aanpak is gericht op positiviteit, discipline, innovatief bezig zijn en verstand hebben van je vak. Als iets leuk is, dan heb je er zin in en ontstaat er energie om het aan te pakken! De kans van slagen wordt aanzienlijk vergroot.

 

Wij hebben twee logopediepraktijken in Heerenveen: in Multifunctioneel Centrum De Spil op Schoterplein 25 en in Heerenveen Centrum aan de Veldschans 53, nabij huisartsenpraktijk De Compaenen. Ons team in Heerenveen bestaat uit Monica Smid-Swarts, Nienke Zwart en Henriëtte Kloosterman-de Boer.

 

Elke derde dinsdag van de maand houden wij een logopedisch spreekuur op school, in de conciërgeruimte van de Burcht. Dit is van 8.15 tot 9.00 uur. Dit spreekuur bieden wij gratis aan en is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden over logopedie. Hierbij kunt u denken aan vragen ten aanzien van uzelf of uw kind over mogelijke stoornissen zoals: slissen, een hese stem, stotteren, lispelen, een taalontwikkelingsachterstand, hyperventilatie, de 'R' wil maar niet lukken, enzovoort. Wij werken in dit kader nauw samen met de leerkrachten.

 

Bent u nieuwsgierig geworden, bel of mail dan gerust uw vraag of breng een bezoek aan onze website of het spreekuur!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Monica Smid-Swarts

Nienke Zwart

Henriëtte Kloosterman-de Boer

 

Schoterplein 25

8448 RP Heerenveen

0513 654355

Ga naar website

Vrijwilligers gezocht