Voorstel stukje van Amber

3313_766_1024

Hallo ik ben Amber Hoekstra.

Ik ben 21 aar oud

 

Sinds de coronacrisis ben ik een hele tijd thuis geweest dat vond ik niet zo leuk de begeleiders hebben spulletjes bij mij thuisgebracht dat ik wel wat te doen had .

We hadden een opdracht van school gekregen om lego figuren in elkaar te zetten dat vond ik super leuk om dit te doen .

En ik mocht ook nog een geboortekrukje maken voor een begeleider die hun eerste kindje kregen. 

Ik heb een broertje die in een woonvorm woont de woonvorm zat dicht inverband met de corona . Na 8 weken kon ik hem eindelijk weer even zien hij is sinds een paar weken weer bij ons thuis.

Ik mocht 6 juli weer komen te werken op heremastate waar we tijdelijk zaten ik vond het super leuk dat ik weer aan het werk kon . Ik ben nu weer 5 dagen weer aan het werk . 

Sinds 31 augustus ben ik weer op dagbesteding de spil we zitten nu in een nieuwe ruimte in kinderwoud we zijn nu de eerste week begonnen dus we zijn alles aan het bedenken wat we kunnen doen . 

Ik ben sinds gisteren weer op mij eigen groep bij de kindjes geweest ik vond het super leuk om dit weer te mogen doen en de kindjes weer te zien .

Dit zijn mijn werkzaamheden op de spil Feesthoedjes maken, circuit met de scholen, en werken met de kindjes en nog meer creatieve dingen. Ik ben blij dat ik weer aan het werk

 

Groetjes Amber

18-09-2020 / 06:55