Bijeenkomst 'Positief Opvoeden'

3034_325_369

In november 2012 verzorgt het CJG twee themabijeenkomsten over Positief Opvoeden met als onderwerp "luisteren en gedrag". Deze gratis thema avonden zijn bedoeld voor ouders en verzorgers van kinderen tot en met 12 jaar.

Vragen over opvoeding
Misschien heb je ook wel eens vragen waar je graag met anderen over zou willen praten. Bijvoorbeeld: wat doe je als je kind niet luistert? Hoe zou je positiever om kunnen gaan met het gedrag van je kind?

Tijdens deze themabijeenkomsten wordt er door een pedagoog van het CJG een korte inleiding gegeven over het onderwerp en zullen tips worden aangereikt. Als ouder heb je zelf ook al veel ervaring in wat wel en niet werkt bij je kinderen. Het kan leuk en zinvol zijn om ideeën hierover met elkaar uit te wisselen. Hiervoor is later op de avond genoeg ruimte.

Waar en wanneer?
De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavond 6 november 2012 in Jubbega en dinsdagavond 20 november in Heerenveen.

Kom je ook?
Lijkt het je leuk om inspiratie op te doen en om ervaringen met andere ouders uit te wisselen? Geef je dan nu op voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar: info@cjgheerenveen.nl onder vermelding van 'aanmelding positief opvoeden' samen met je naam en de bijeenkomst die je wilt bijwonen (Jubbega of Heerenveen). Opgave kan to en met vrijdag 26 oktober 2012. Je bent van harte welkom.

20-11-2012 / 12:33