Atelier Plateel

3074_738_555

Wij zijn “Atelier Plateel” en we verkopen zelfgemaakte schalen, spaarvarkens, waxinelichtjes, , olielampen en ook geboortesetjes van keramiek. Het geboortesetje bestaat uit een bordje, beker en een spaarvarken. De klant heeft hierin de keuze om de afbeelding van het geboortekaartje door middel van een transfer of door een tekening er op te laten zetten.

Ook worden er zeepkettingen o.a.  geboortekettingen, seizoensgebonden artikelen zoals kransen, producten van papier-maché  en beplakte hartjes, letters, vogeltjes en vogelhuisjes  gemaakt.

Alle producten die we hier verkopen worden gemaakt door medewerkers met een verstandelijke beperking, hier op onze locatie maar ook op andere locaties binnen zorgaanbieder Talant.

Ook werken we veel samen met OBS Het Slingertouw, CBS De Burcht en kinderopvangcentra Kinderwoud. Denk hierbij aan dat er wordt voorgelezen, geknutseld en kinderbedjes worden schoongemaakt.

Op vrijdagmiddag middag komen de kinderen van groep 8 van het slingertouw activiteiten met de cliënten doen.  Het is de bedoeling om de kinderen en de cliënten samen te laten werken. En de kinderen kennis te laten maken met de doelgroep.  Er komen elke vrijdag vier kinderen en elk kind gaat individueel met een cliënt samen werken. Ze doen verschillende activiteiten op zo’n middag ze gaan sjoelen, memorie spelen, vogeltjes beplakken en glazuren of kleien.  Elk activiteit zijn ze een kwartier mee bezig en gaan ze dan rouleren. 

Naast dit aanbod is er voor kinderen ook nog de mogelijkheid om hier hun kinderfeestje te vieren.  Maar ook aan de volwassenen is gedacht. Zij kunnen bijv. een workshop: “een schaal van klei maken”. Lekker zelf creatief aan de slag met onze medewerkers.

Lijkt het u leuk om een kinderfeestje bij Atelier Plateel te houden  dan kunt u die bij ons boeken graag ruim twee weken van te voren.

We hebben 3 verschillende opties:

 Keuze 1: Kleuren van een beker/zeepketting maken/mdf figuur beplakken (uit deze 3 

 activiteiten kunnen 2 worden gekozen)

Keuze 2: Mozaïeken (mdf figuur/spiegel) (max. 10 kinderen)

 Keuze 3: Masker maken van klei en een kommetje op de draaischijf maken (met begeleiding)  

(Max. 8 kinderen)                 

 Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 uren en dat is incl. 1 keer limonade en koffie/thee(voor de ouders) Kosten: €8.50

 In principe kan het op elke werkdag, mits er geen ander feestje gepland is.

 Bent u nieuwsgierig of heeft u behoefte aan meer informatie?? Kom dan snel een keer een kijkje   nemen binnen ons Atelier Plateel.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Atelier Plateel
Schoterplein 26

8448 RP Heerenveen
tel: 0513- 681187
plateel@talant.nl

15-03-2013 / 09:14