Atelier Plateel

Hai allen,

 

Door de genomen coronamaatregelen treffen wij elkaar nu nog nauwelijks, wat een raar afgelopen half jaar was dit, daarom het volgende nieuws daarom ook via de website om op die manier meer mensen te kunnen bereiken met dit bericht.  

 

Na hier 11 jaar geleden te zijn begonnen als "Atelier Plateel", een dagbesteding van zorginstelling Talant voor mensen met een verstandelijke beperking,  is het tijd geworden om een nieuwe start te maken en gaan we verhuizen. We nemen afscheid van de werkruimte waar we de afgelopen jaren veel in hebben beleefd. Verkooppunt geopend en ook weer opgeheven, koffie-theerondes gestart en uitgebreid, activiteiten circuits met beide scholen opgestart welke eerst bij ons plaatsvonden en later ook op de scholen, projectweken gedraaid, pannenkoekendagen met elkaar georganiseerd, elkaar voorgelezen, de wasmachines draaiden overuren, kinderen die jarig zijn voorzien van een mooie feesthoed enz enz. 

Veel cliënten hebben er gewerkt, ons ook weer verlaten maar er zijn ook weer nieuwe cliënten voor in de plaats gekomen en nu hebben we een groep van zo'n 20 cliënten. Zij die het leuk vinden om iets te ondernemen met kinderen of in de catering of juist huishoudelijke klussen geweldig vinden blijven. De overige cliënten gaan naar een andere dagbestedingslocatie omdat zij liever creatief bezig willen zijn.  

Met deze club participeerders van 11 cliënten gaan we verhuizen naar een kleinere ruimte naast kinderopvangcentrum Kinderwoud maar bevindt zich in hetzelfde gebouw.  Maar de ruimte wordt eerst opnieuw geverfd en verbouwingen waar nodig zullen worden uitgevoerd.  

In die tussentijd zijn wij tijdelijk verhuisd naar Heremastate dagbesteding.  Vrijdag 3 juli a.s is onze laatste dag hier in deze ruimte van 2e Hans en Grietjes. Hopelijk kunnen we per 1 september er terecht en jullie weer van dienst zijn. Want dit doen wij graag voor jullie maar dan wel onder een nieuwe naam Dagbesteding de Spil.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Ilona Holtrop

 

begeleider B// Talant // I.Holtrop@talant.nl // 

werkdagen donder-, en vrijdag

 

dagbestedinglocatie 2e han(d)s en grietjes

Schoterplein 26 - 8448 RP - Heerenveen - 0513-681187 

 

Onze locatie bevindt zich in MFA De Spil in de wijk Skoatterwáld.  

02-07-2020 / 11:43