De wijk Onderwijs & Kinderopvang Sport, Cultuur & Natuur Zorgaanbod Verhuur & Horeca Vrijwilligers

Meriant

Meriant, locatie De Wente

De Wente is een kleinschalige woonvorm van 24 appartementen, gekoppeld aan het multifunctionele centrum in de wijk Skoatterwâld in Heerenveen. Bepaalt u graag zelf hoe u uw leven inricht en is zelfstandigheid belangrijk voor u? Dan bent u bij De Wente aan het juiste adres. Bij De Wente ligt de nadruk op welzijn en professionele zorg.
Wanneer u bepaalde handelingen niet meer zelf kunt doen, staan wij voor u klaar. Een vast team van verzorgenden  en woonzorghulpen biedt 24 uur per dag de gewenste zorg en ondersteuning. Dit varieert van wassen, aankleden en ontbijten tot verpleegtechnische handelingen. Heeft u specifieke zorg of ondersteuning nodig, zoals diëtiek, fysiotherapie, ergotherapie, psycholoog, maatschappelijk werk, logopedie, geestelijk verzorger of een arts? De behandelaren van Meriant bieden deze aanvullende zorg en komen op verzoek bij u langs. Door de kleinschaligheid kunnen we beter inspelen op individuele wensen en behoeften. De relatie tussen de verzorgenden , wwonzorghulpen  en bewoner is vaak intensiever en persoonlijker dan in een groot zorgcentrum.
De Wente sluit aan bij de wijk en stimuleert een actieve rol als het gaat om samenwerking en het samen brengen van verschillende groepen mensen. Zo werken we samen met ander onderdelen van het multifunctioneel centrum zoals de scholen, het kinderdagverblijf en Talant en worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Hierbij kunt u onder andere denken aan spelletjes met kinderen, fietsen met wijkbewoners of vrijwilligers uit de wijk en het volgen van workshops.

Meer weten?

Wil u meer weten over wat Meriant u kan bieden? Neem dan gerust eens contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort een rondleiding ook tot de mogelijkheden. Zorgbemiddeling: 088 - 603 03 35.

Website