De wijk Onderwijs & Kinderopvang Sport, Cultuur & Natuur Zorgaanbod Verhuur & Horeca Vrijwilligers

Atelier Plateel

Atelier Plateel is een dagbestedingslocatie van Talant voor 16 mensen met een verstandelijke beperking. De dagbesteding is zeer afwisselend en concentreert zich op creatieve activiteiten als pottenbakken, mozaïeken en het maken van seizoensgebonden artikelen als kransen.
Alle zelf gemaakte artikelen worden in de eigen winkel verkocht. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.45 uur. Loop gewoon eens binnen bij Atelier Plateel!
Kinderfeestjes worden ook in het atelier gehouden. Zes tot twaalf kinderen kunnen gedurende twee uur creatief aan de slag met hulp van de medewerkers van Atelier Plateel. Ook voor volwassenen kan Plateel creatieve workshops organiseren.

Doordat Atelier Plateel deel uitmaakt van MFC De Spil kunnen medewerkers gemakkelijk werkervaring opdoen en contacten leggen bij andere bedrijven. Zo zijn er bijvoorbeeld medewerkers van Plateel die schoonmaak werkzaamheden verrichten bij de in het MFC aanwezige basisscholen of kinderen voorlezen bij Kinderwoud. Op deze manier ontstaat er voor alle partijen een win-win situatie.

Website