De wijk Onderwijs & Kinderopvang Sport, Cultuur & Natuur Zorgaanbod Verhuur & Horeca Vrijwilligers

Atelier Plateel trakteert tijdens NL Doet

Atelier Plateel trakteert tijdens NL Doet

Tijdens de NL Doet dagen op 21 en 22 maart staken vele vrijwilligers hun handen weer uit de mouwen. Ook de Heerenveense wethouders Coby v.d Laan en Siebren Siebenga hielpen mee de generatietuin Skoatterakker in het groenstuk voor het MFA De Spil in Heerenveen, startklaar te maken.

De cliënten die werkzaam zijn op dagbestedinglocatie Atelier Plateel, hadden de tafel aangekleed en deze helden vrijdag op een kop thee of koffie met wat lekkers en een verassing getrakteerd.
De minicakejes zijn donderdag gebakken door twee cliënten met de hulp van vrijwilliger Jos Verhagen. De lentehangers van keramiek werden al eerder door de cliënten zelf klaar gemaakt. Dit werd enthousiast ontvangen. Zo werd het ondanks het slechte weer toch een feestelijke dag.